Revista Valenciana d'Etnologia

La Revista Valenciana d´Etnologia se publica con periodicidad anual desde 2006. Cada número contiene un dossier monográfico y una sección de miscelánea

Revista Valenciana d'Etnologia. Núm 6.

El dossier del número actual està dedicat al continent veí, Àfrica. Les societats africanes han estat objecte de l'interès del Museu Valencià d'Etnologia en diverses ocasions, seminaris, exposicions i cicles de cinema i música tots ells dedicats els més diversos aspectes de la plural realitat actual i passi d'Àfrica s'ha pogut veure a les instal·lacions del Museu Valencià d'Etnologia que, darrerament, ha vist incrementats els seus fons amb una important col · lecció que prové de la República Democràtica del Congo.

Valencian

Revista Valenciana d'Etnologia. Núm 3.

Amb un dossier titulat "L'etnologia i el patrimoni", en este número es tracten distints temes relacionats amb el tractament patrimonial vinculat a l'Etnologia. Conté articles de Natalia Martí, Agustí Andreu, Adrià Va besar, Albert Moncusí, Emilio Iranzo, Enric Guinot, Sergi Selma, Enric Flors, Juan A. García, Ramón Tarín, Martine Segalen i Emilia Roda.

Disponible en ISSUU

Valencian

Pages

Subscribe to RSS - Revista Valenciana d'Etnologia