Collaboration

Mujeres e industria tabaquera en Alicante

Autora: Teresa Lanceta Aragonés
 
La indústria del tabac va estar sempre sustentada per dones. Quan l'elaboració era manual, les seves mans amanyagaven amb destresa les fulles de tabac complint llargues jornades a preu fet, més tard, quan es va imposar la industrialització, les dones van seguir fent cigarrets al capdavant de les màquines. 
 
Disponible en Biblioteca
Valencian

Converses antropològiques

L'antropologia s'ha caracteritzat per fer preguntes. Preguntes sobre la vida quotidiana de la gent. Preguntes sobre qüestions que ens afecten vivint en societat. Al Museu Valencià d'Etnologia es van desenvolupar dos cicles de conferències sobre antropologia, amb voluntat d'entendre les dinàmiques que organitzen l'esdevenir i en un intent per reconèixer les aportacions de la disciplina i les virtuts de la mirada antropològica. Aquest llibre és el resultat d'aquelles trobades. El que aquí es mostra són fragments de la quotidianitat.
Valencian

Mujeres e industria tabaquera en Alicante

Autora: Teresa Lanceta Aragonés
 
La industria del tabaco estuvo siempre sustentada por mujeres. Cuando la elaboración era manual, sus manos arrullaban con destreza las hojas de tabaco cumpliendo largas jornadas a destajo; más tarde, cuando se impuso la industrialización, las mujeres siguieron haciendo cigarrillos al frente de las máquinas.
 
Disponible en Biblioteca
Spanish

Pages

Subscribe to RSS - Collaboration