Visites guiades a l'exposició Imatges de Mort Festival València Negra

Visites guiades
(Tot el dia)
04 maig
2018
(Tot el dia)
11 maig
2018

Visites guiades per public escolar i adult a l'exposició "Imatges de Mort", realitzades per l'equip de didàctica del museu. Aquestes visites s'emmarquen dins del festival València Negra

En l'època en què naix la fotografia, el 1839, la societat occidental mantenia un diàleg estret amb tot allò relacionat amb la mort. No obstant això, i com es pot veure en aquesta exposició, la tradició del retrat de difunts va ser una pràctica que es va vincular amb el ritu funerari de forma quasi natural i espontània, cercant de conservar l'última imatge d'un ésser estimat. Així doncs, aquesta tradició es perllonga fins als nostres dies. Aquesta exposició mostra l'evolució tipològica i cronològica d'aquesta pràctica tot presentant peces del territori valencià, de la costa mediterrània, juntament amb alguns exemples europeus i americans que permeten donar, d'una banda, una visió de les particularitats d'aquest tipus de retrats en la regió, però també les similituds que trobem en aquest gènere retratístic siga el que siga el seu lloc de procedència.

 

Normes generals de les visites guiades
:

Activitat gratuïta.


Places limitades a 25 persones per sessió

Horari i dies:

Del 4 a l'11 de maig

Matins: de 10:00 a 14:00

Vesprades: divendres 4, dimecres 9 i divendres 11 de maig: de 17:00 a 18:00

Inscripció:

Per a inscriure's és necessari remetre un correu electrònic a didactica.etnologia@dival.es. o en el telèfon 963 883 578, així com Indicar el nombre de persones a participar.

L’organització comunicarà la recepció de la inscripció i confirmarà la participació.