Mujeres Mediterráneas Etnomusic Tardor 2018

Mujeres Mediterráneas
Accés i recollida d’entrades

Aforament limitat

Accés gratuït

Arreplegada d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim dues entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web: 

http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=704

El Museu reservarà un percentatge d'entrades, que es repartiran en el vestíbul del museu el mateix dia del concert a partir deles 18:00 h.

 

 
 
 

 

MUJERES MEDITERRÁNEAS- ARABESCOS POR ALEGRÍAS
MUJERES MEDITERRÁNEAS   "Ola por Fandangos"
Concerts
20:00
29 nov.
2018
22:00
29 nov.
2018

Concerts dins del cicle Etnomusic tardor 2018

MUJERES MEDITERRÁNEAS

«El quejío i el mawwal, emocionen igual». Mujeres Mediterráneas presenta un treball de fusió entre el flamenc i la música andalusina des de la perspectiva de la dona. 

En l’univers musical d’aquest quartet s’entrellacen ritmes orientals i andalusins, cobles flamenques, cants àrabs i melodies sefardites. Amb això descobreixen i experimenten un llenguatge musical personal que dialoga entre Orient i Occident de manera lliure i lúdica, a més de gaudir de la musicalitat i la diversitat dels idiomes berber, àrab clàssic, dariya (àrab col·loquial), francés i castellà. 

Entre els pessics de la guitarra flamenca, les melodies de la flauta, les variacions rítmiques del bendir i les palmes flamenques, les veus àrab i flamenca passegen entre el Marroc, Orient i Espanya per a transportar-nos en un viatge pel Mediterrani, tot recordant l’essència que comporta cada cultura. 

 

Dijous 29 de novembre

20:00 hores

Centre La Beneficència. Sala Alfons el Magnànim