Concert Carmen París & Nabyla Maan: Dos medinas blancas Etnomusic Primavera 2018

Carmen París & Nabyla Maan
Accés i recollida d’entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00. Màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat.

També es poden reservar online a través d'este enllaç.

03/05/2018.Concert Carmen París i Nabyla Maan

http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=619&idioma=vlc

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.

 

 

Dos Medinas Blancas / Carmen París & Nabyla Maan #PirineosSur
Nabyla Maan & Carmen Paris-Arriad Elmensi-نبيلة معن و كارمن باريس ـ الرياض المنسي
CONCERT
20:15
03 maig
2018
22:00
03 maig
2018
Festival Etnomusic Primavera 2018: 03/05 - 10/05 - 17/05 - 24/05 - 31/05 - 07/06 - 14/06

Actuació de Carmen París & Nabyla Maan per a presentar el seu projecte Dos Medinas Blanques a València, en l'Etnomusic Primavera 2018, un festival de músiques del món i folk valencià, organitzat pel Museu Valencià d'Etnologia. El programa ofereix set concerts durant els mesos de maig i juny de 2018. 

Dos medinas blancas és fruit del projecte de col·laboració entre dues extraordinàries veus femenines: la prestigiosa, a pesar de la seua joventut, cantant marroquina Nabyla Maan i l’aragonesa Carmen París, recentment premiada amb el Premi Nacional de les Músiques Actuals. Ambdues es caracteritzen per la revisió i transformació de les músiques tradicionals de les seues respectives cultures, a les quals proposen un toc de modernitat, sempre obert a l’entrada d’altres influències o fusions contemporànies.

D’aquesta relació sorgeix un intercanvi de patrons sonors interessant que mostra l’univers comú mediterrani d’ambdues procedències musicals. El projecte és fruit de la col·laboració entre el Festival Pirineos Sur, d’Osca, i Le Boulevard de Casablanca (Marroc).

 

La formació está composta per:

Carmen París (veu), Nabyla Maan (veu), Tarik Hilal (guitarres), Mahmoud Chouki (outar, mandolina i banjo), Pablo Martín Jones (bateria i percussió), Peter Oteo (baix).

Aforament limitat. Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Espectacle per a majors de 14 anys.

Dia: 3 de maig

Hora: 20:15

Lloc: Patis. Museu Valencià d'Etnologia.