Viquimarató «Espanta la por!»

A la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia
10:00
05 nov.
2016
14:00
05 nov.
2016

Una viquimarató és un esdeveniment on diferents persones s’ajunten per a  editar a la viquipèdia i així millorar o crear articles sobre un tema determinat. No cal tindre experiència prèvia i no cal ser viquipedista expert: només cal voler aprendre a editar i estar interessat pel tema que marca la trobada.

El tema d’este viquimarató són els monstres valencians i l’objectiu és crear els articles d’aquells monstres que encara no apareguen a l’enciclopèdia lliure i millorar i ampliar els que ja existisquen.


Abans de començar a editar,  els experts viquipedistes de l’Amical Wikimedia faran una breu introducció formativa sobre com editar a la Viquipèdia, amb la qual cosa tot aquell interessat en el tema i que vullga aprendre com funciona l’enciclopèdia més consultada del món pot participar-hi.


Les fonts bibliogràfiques que s’utilitzaran per a desenvolupar el contingut de les entrades a la Viquipèdia les proporcionarà la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, així com també la connexió wifi.

Es recomana dur el propi ordinador.

Accés a tota la informació del Viquimaratò «Espanta la por» a Viquipèdia des d’on es poden consultar els participants, els temes a introduir o millorar i la bibliografia: https://goo.gl/P3c8xd

Cal inscriure’s a: comunicacio@wikimedia.cat o a la pàgina oficial de la viquimaratò «Espanta la por» a Viquipèdia si ja eres editor.

LLoc: Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia
Dia: 5 de novembre
Hora: 10 del matí
Públic: adult
Organitza: Amical Wikimedia i la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia