Torneig- exhibició de La Fallera Calavera

Biblioteca del Museu valencià d’Etnologia
10:00
06 nov.
2016
14:00
06 nov.
2016

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia i Homoludicus València vos proposen jugar per apropar-vos un poc més a la cultura tradicional valenciana i als nostres monstres.

La Fallera Calavera és el joc de cartes valencià creat per Enric Aguilar i il·lustrat per Esther Mendez.  Es basa en la història d’una fallera que ha mort en una mascletà i que desperta convertida en zombi i molt enfadada: l’única manera de calmar la seua ira és preparant-li una bona paella valenciana.

La baralla la formen cartes de tresor, de batalla i especials per a poder aconseguir els ingredients de la paella que ha de salvar la fallera. Els protagonistes de les cartes són personatges, objectes i situacions de la cultura tradicional valenciana, entre d’altres els monstres valencians com ara el Butoni, la Quarantamaula, l’home del sac o el Moro Mussa.

Tant si sabeu jugar com si no, esteu tots convidats a esta activitat organitzada per la tenda especialitzada en jocs de taula, Homoludicus València

Per als iniciats en el joc, els que saben jugar:  hi ha organitzat un torneig-exhibició per a un màxim de 25 jugadors.

 

Per als no iniciats, els que no saben jugar: taller de la Fallera Calavera per aprendre a jugar per a tots aquells que encara no coneguen este joc tan valencià

  • No cal inscripció per al taller

 

Lloc: pati II del Centre la Beneficència
Dia: 6 de novembre
Hora: 10 del matí
Públic: adult
Organitza: Homoludicus València i la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia