Tallers per a famílies. Set - Des. 2018

Tallers didàctics
12:00
02 set.
2018
14:00
23 des.
2018
Activitat gratuïta
 
TALLERS PER A PÚBLIC FAMILIAR
SETEMBRE- DESEMBRE 2018
 
Dies: 2, 9, 16 i 23 de setembre
 

La cistelleria és una de les artesanies més divertides i amb ella s'elaboren objectes a partir de fibres vegetals. En el taller coneixerem, en família, els materials emprats, la seua relació amb la botànica i les tècniques utilitzades per a la transformació d'aquestes fibres en interessants peces. T'apuntes?

 

Teles i telers

Dies: 30 de setembre, 7, 14 i 21 d’octubre

Les peces de roba que hui ens posem estan confeccionades per màquines. Però quan no hi havia màquines, ¿com es feien?, ¿com es confeccionaven els teixits? S’usaven els telers, uns instruments manuals amb els quals es fabricaven les teles. ¿Vols tindre el teu propi teler i compondre el teu propi teixit? T’hi esperem.

 

Espanta la por!

Dies: 28 d’octubre, 4 i 11 de novembre

Un any més celebrarem la festivitat de Tots Sants a través dels contes valencians i ens espantarem la por. Cada diumenge recuperarem aquestes llegendes transmeses de generació en generació. A la nostra ja coneguda colla de monstres, la Tarasca, el Butoni o el Drac del Patriarca, se n’uniran d’altres com El Caro, que acompanyaran la seua amiga Marta en una nova aventura per les seues divertides històries.

 

Indis i vaquers. ¿Què s’amaga darrere de la llegenda?

Dies: 18, 25 de novembre i 2 de desembre

¿Creus que tots els indis viuen en tendes de campanya (tipis)? Igual que succeeix en altres cultures, tenim certes idees preconcebudes sobre els indis (natius nord-americans). Aquests estereotips han sigut alimentats, en part, per la imatge que ens ha transmés el cine, el còmic, la literatura… En aquest taller farem un joc que ens ajudarà a descobrir quant de veritat hi ha en cada un d’aquests tòpics. ¿Ens acompanyes?

 

Un portal cap als llums de Nadal

Dies: 9, 16 i 23 de desembre

El calidoscopi és més que un joguet, és un túnel amb el qual endinsar-se en el món màgic d’allò desconegut a través d’una mirada nova, diversa i renovada. Per això, i coincidint amb el solstici d’hivern, que ens invita a mirar el nou any amb esperança i il·lusió, construirem el nostre propi calidoscopi a partir d’objectes reciclats als quals donarem un segon ús. ¡Submergeix-te amb nosaltres en aquest món de fantasia!

 

 

 

ORGANITZACIÓ dels tallers

  • Tallers destinats a un públic familiar. Edat mínima: xiquets i xiquetes de 4 anys (acompanyats d’un adult).
  • Diumenges. Horaris: 12:30 – 13:45 h.
  • Concertació: Les entrades es repartiran en el punt d’informació a partir de les 10:30 h.
  • La persona encarregada dels tallers arreplegarà els participants en el punt d’informació a les 12:30 h.
  • Places limitades: 25-30.
  • Idioma: valencià i castellà.