No és fàcil ser valencià Exposició permanent

No és fàcil ser valencià
Inauguració exposició permanent - OBERTURA AJORNADA
20:00
26 març
2020
20:00
26 març
2020
OBERTURA AJORNADA
 
Informació d'interés
 
Per causes relacionades amb la situació generada pel Coronavirus (Covit19), i atenent a les les recomanacions de la Generalitat Valenciana de tancament d'equipaments culturals, L’ETNO Museu Valencià d’Etnologia tanca temporalment les seues portes.
 
L’ETNO Museu Valencià d’Etnologia informarà als usuaris de la seua reobertura i posada en marxa de la programació en el moment oportú. 
 
Atentament,
L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia
 
--
 
Al món on vivim totes les identitats estan exposades a contradiccions, a tensions, a manca d’unanimitat. Fins i tot aquelles que hom diria dominants o molt poderoses, estan subjectes a dissidències i a multitud de matisos. La identitat cultural, lluny de ser una construcció tancada és més una pluralitat d’identitats individuals en permanent fer i desfer. Fenòmens com la globalització i les xarxes socials no han fet més que accelerar eixes dinàmiques, que sempre han existit. 
 
No és fàcil ser valenciana….ni valencià, la proposta d’exposició permanent que ara presenta L’ETNO, vol compartir reflexions (no una, sinó moltes i mai definitives) i establir un diàleg des de la perspectiva de la identitat cultural. A partir de les nostres col·leccions, vinculades a la cultura tradicional i popular valenciana, vos proposem un recogut en tres àmbits i des de tres perspectives: la CIUTAT, on es plantegen qüestions relacionades amb la tensió entre el Global i el Local; les HORTES i MARJALS, on l’enfocament són alguns dels imaginaris que se solen projectar sobre la cultura valenciana; i el SECÀ i la MUNTANYA, on són les invisibilitats, allò que no és veu o que es coneix poc de les zones de l’interior del territori valencià, les que fan de fil conductor al discurs.  
 
Sales permanents