La Beneficència celebra diumenge el Dia de la Música amb tres concerts

Concerts
(Tot el dia)
26 jun
2015
(Tot el dia)
26 jun
2015
El Centre Cultural La Beneficència festejarà el Dia de la Música el diumenge, 28 de juny, amb tres concerts especials i un taller infantil.
 
La programació especial començarà a les 10:00 amb el taller infantil "Sóc un músic Anem a decorar instruments en cartró a mida real!". Els més petits es convertiran en grans músics construint i decorant els seus propis instruments pinzellada a pinzellada. A les 11:30 serà el concert infantil "A Disney spectacular" interpretat per UMA vent i percussió.
 
El recital didàctic oferirà una gran banda sonora amb les diferents famílies d'instruments que interpretaran temes musicals de pel·lícules famoses com "Aladdin", "Pocahontas", "La Bella i la Bèstia", "La Pantera Rosa" o "El Rei Lleó". A la tarda, a les 20:00, hi haurà música coral a càrrec de Cor Albereda & Coral Santa Cecília de Foios.
 
Les dues agrupacions interpretaran peces vocals sacres, profanes i populars. La jornada es clourà també amb música. A les 23:00, Esther Andújar Quartet farà un recorregut pels diferents estils del jazz des dels seus orígens fins al moment actual sense oblidar les fusions amb altres músiques com el soul o la bossa nova. Les activitats especials se sumen a la programació habitual de cap de setmana. Benagéber protagonitzarà l'espai d'oci familiar "Els pobles a la Bene", habilitat pel Centre Cultural La Beneficència, amb els que tal com va explicar la diputada María Jesús Puchalt, "es pretén donar a conèixer els aspectes patrimonials i paisatgístics de la província al públic familiar, que visita La Beneficència, i connectar-lo amb una de les propostes més sol·licitades pel públic infantil, el taller de manualitats amb figures de cartró encunyades al·lusives a monuments valencians ".
 
Demà 27 de juny, Benagéber ofereix tallers de manualitats per als nens sobre patrimoni cultural dels municipis. La idea és donar a conèixer la població i el patrimoni a través de figures de cartró. Al costat de les manualitats s'instal·la una caseta perquè cada municipi informe sobre recursos culturals, patrimonials i paisatgístics.
 
La difusió es reforça amb el propi taller ja que els nens realitzaran les seves manualitats amb figures al·lusives al poble que visiti La Beneficència. Les sessions didàctiques s'impartiran demà dissabte, de 12:00 a 14:00, i diumenge, de 10:00 a 14:00. Els nens poden pintar, i després portar-se com record, figures representatives d'edificis emblemàtics i elements culturals representatius de la província de València així com peces conservades als museus de Prehistòria de València i del Museu Valencià d'Etnologia.