Entrades del València CF entre el públic de l'exposició "Blanquinegre ..."

Sorteig
(Tot el dia)
07 abr.
2015
(Tot el dia)
07 abr.
2015
PARTITS
 
València CF - Vila-real CF. (Jornada 29). 2015.04.05. 17 h.
 
València CF - Granada CF (jornada 33). Cap de setmana del 26 d'abril. Horari per confirmar
 
València CF - Eibar (jornada 35). Cap de setmana del 3 de maig. Horari per confirmar
 
 
 
Procediment.
 
Per participar en el sorteig de la jornada jornada 33 (València CF - Granada CF. Dilluns 27 d'abril a les 20.45h)
 
 
El sorteig es realitzarà entre el públic que visiti el l'exposició Blanquinegre: el València CF en Els arxius de l''agència EFE, dimecres 15 i dijous 16 d'abril entre les 10 i les 20 hores.
La publicació i informació als premiats es realitzarà el dimarts 21 de abril de 2015. Els / les premiats / es seran informats a través de:
 
Web del Museu València d'Etnologia: http://www.museuvalenciaetnologia.es/
 
Facebook del Museu València d'Etnologia: https://www.facebook.com/museuvalenciaetnologia
 
Punt d'Informació del Museu.
 
Correu electrònic o telèfon
 
Les entrades als partits s'entregaran als / les premiats / des el dia 24 d'abril al Museu València d'Etnologia entre les 10 i les 14 hores.
 
Els / les participants seran majors d'edat.
 
Els interessats ompliran el següent formulari numerat amb les seves dades per poder contactar amb la / les persona / es premiada / s.
 
Cada formulari numerat serà premiat amb un entrada doble (dues localitats).
 
Per recollir les entrades a l'estadi, els / les premiats / des hauran d'acreditar la seva identitat i lliurar el tiquet d'entrada al museu.
 
 
 
Exposició
 
 
 
L'exposició Blanquinegre realitza un recorregut, en blanc i negre, pels fons que l'Agència EFE conserva del València CF. El doble sentit de la paraula serveix per indicar el criteri utilitzat a l'hora de seleccionar els fons de l'Arxiu, sent al seu torn el qualificatiu amb què es coneix a l'equip valencianista: l'equip blanquinegre.
 
L'exposició s'estructura en diversos blocs, que aglutinen les diferents temàtiques i moments esportius viscuts pel València CF. Escalfant motors comença aquest recorregut a través dels entrenaments i revisions mèdiques. Sense fronteres mostra com el València CF ha portat el nom la ciutat pel món des de meitat del segle XX. Amb nom propi és un homenatge a alguns dels homes que han defensat la samarreta de l'equip marcant època. 11 + 1 L'afició, reflecteix com el València CF no ha estat sol. L'afició juga un paper determinant animant a l'equip fins a convertir-se en el jugador número dotze. A 90 'de la glòria repassa les finals jugades pel València CF i la seva incansable afició. Finalment, Mestalla, seu del mundial ens recorda com al Camp de Mestalla, llavors Luis Casanova, va ser seu del Mundial 82 i de la selecció espanyola.
 
"Blanquinegre. El València CF en els arxius de l'Agència EFE ", és una exposició sorgida de la col·laboració entre la Fundació València CF, l'Agència Efe, la Caixa i el Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València