Concert Xiromita Trad Project Festival Etnomusic 2017

Xiromita Trad Project
Xiromita Trad Project
Accés i recollida d’entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades en el Museu Valencià d’Etnologia, a partir del dimarts anterior a cada concert. Màxim dues entrades per persona. Horari de recollida d'entrades: de 10 a 20 hores. Aforament limitat.

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran el mateix dia del concert entre les 18.00 i les 19.00 hores.

XIROMITA TRAD PROJECT "Cucanyes"
XIROMITA TRAD PROJECT "Angelets"
Concert.
20:15
15 jun
2017
22:30
15 jun
2017
Festival Etnomusic 2017: 27/4 - 4/5 - 11/5 - 18/5 - 25/5 - 1/6 - 8/6 - 15/6

Presentació del projecte Xiromita Trad Project en el Festival Etnomusic de músiques del món i folk valencià, organitzat pel Museu Valencià d'Etnologia. El programa ofereix vuit concerts durant els mesos d'abril, maig i juny de 2017.

Xiromita Trad Project ens proposa un viatge singular per les arrels de la música popular valenciana. Un recorregut que naix al cor morisc de la Vall d'Albaida, continuant per les sèquies mil·lenàries de l'Horta de València, fins a desembocar en la Mediterrània agermanat pobles i cultures. En aquesta cartografia sonora trobarem des del Cant dels Angelets fins a la Malaguenya de Barxerta, passant per danses bulgares i sons tradicionals del nord d'Àfrica.
 
El projecte incorpora el millor del panorama músical valencià. Les veus de Miquel Gil i Rafa Arnal, la guitarra flamenca de Toni Porcar, la viola de roda i les cordes mediterrànies d'Abel Garcia, el baix de Gusmà Gil i la percussió de Victor Traves se sumen a la inconfusible xirimita de Miquel Gironès per a endinsar-nos en un repertori on la dolçaina i la saviesa popular són els protagonistes.
 
Miquel Gironès (xirimita i dolçaines), Rafa Arnal (veu), Miquel Gil (veus i guitarra), Toni Porcar (guitarra flamenca), Abel Garcia (viola de roda i cordes mediterrànies), Gusmà Gil (baix), Victor Traves (percussió).
 
Espectacle per a majors de 14 anys. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
 
Dijous, 15 de juny
Lloc: Pati VI. Museu Valencià d'Etnologia. 
Hora: 20:15