Concert UXIA Etnomusic Primavera 2019

Accés i recollida d'entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat. Espectacle per a majors de 14 anys.

També es poden reservar online: 
El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.
 
CONCERT
20:15
09 maig
2019
22:00
09 maig
2019
Festival Etnomusic Primavera 2019

UXIA

Uxía, «la veu de l'Atlàntic», és considerada la gran dama de la música gallega i una de les majors divulgadores de la seua poesia. En 30 anys de carrera artística ha renovat la música tradicional gallega connectant-la amb les cultures atlàntiques, combinant alalás tradicionals amb morna, fado i ritmes brasilers, i posant veu a alguns dels escriptors ibèrics més importants, com Rosalía de Castro, Manuel María, Saramago o Federico García Lorca.

Uxía explora en els seus treballs el mestissatge, la cerca d'un espai per a la veu de la dona i el diàleg entre cultures. Ha treballat amb músics de Brasil, Portugal, Cap Verd o Guinea Bissau. A Espanya ha col·laborat amb Kepa Junkera, Carmen París, Santiago Auserón, Martirio, Javier Ruibal o Sílvia Pérez Cruz.

El 2017, va obtindre el Premi de la Cultura Galega i en 2018 fou guardonada amb el Premi MIN Música Independent al millor àlbum en gallec per Uxía-O.

Uxía (veu), Sérgio Tannus (guitarra, viola caipira, percussió), Bleuenn Le Friec (arpa clàssica), Santi Cribeiro (acordió), Isaac Palacín (percussió), José Manuel Díaz (contrabaix), Quim Farinha (violí)

 

Día: 9 de maig

Hora: 20:15

Lloc: Patio VI. Museu Valencià d'Etnologia.