Concert MARCELO MERCADANTE Etnomusic Primavera 2019

Accés i recollida d'entrades
Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat. Espectacle per a majors de 14 anys
 
També es poden reservar online: http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=725


El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.
 

 

CONCERT
20:15
30 maig
2019
22:00
30 maig
2019
Festival Etnomusic Primavera 2019

MARCELO MERCADANTE

El tango habita en l'univers del bandoneó i la música de Marcelo Mercadante. Un univers on també es dóna recer al gust per altres músiques, com el el jazz, el flamenc, el rock i totes aquelles sonoritats tradicionals i actuals amb les quals mestres com Astor Piazzolla han creat escola i obert camins.

La trajectòria de Mercadante s’identifica pel gust gust eclèctic que dóna a les seues composicions: una visió personal, nova i actual. La llave és el nou espectacle del sextet de Marcelo Mercadante, en el qual s’interpreten obres escrites entre els anys 2016 i 2018, on cohabiten el tango instrumental i el tango cantat.

Juan Esteban Cuacci (piano), Olvido Lanza (violí), Javier Feierstein (guitarra eléctrica), Analía Carril (veu), Emiliano Roca (contrabaix), Marcelo Mercadante (composició i bandoneó)

Día: 30 de maig

Hora: 20:15

Lloc: Patio VI. Museu Valencià d'Etnologia.