Concert Mara «Folha de Rosto» Festival Etnomusic 2017

Mara
Mara
Accés i recollida d’entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades en el Museu Valencià d’Etnologia, a partir del dimarts anterior a cada concert. Màxim dues entrades per persona. Horari de recollida d'entrades: de 10 a 20 hores. Aforament limitat.

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran el mateix dia del concert entre les 18.00 i les 19.00 hores.

Mara - Sentido
MARA en EXIB Música 2015
Concert.
20:15
08 jun
2017
22:00
08 jun
2017
Festival Etnomusic 2017: 27/4 - 4/5 - 11/5 - 18/5 - 25/5 - 1/6 - 8/6 - 15/6

Actuació de Mara en València, en el Festival Etnomusic de músiques del món i folk valencià, organitzat pel Museu Valencià d'Etnologia. El programa ofereix huit concerts durant els mesos d'abril, maig i juny de 2017.

Mara interpreta música de Portugal i dels seus llocs. Per açò no solament és fado, o cante, és també el desig de seguir creient que és possible cuidar el passat musical de csa zona i reinventar-ho per a adequar-ho als nostres dies. 
 
Durant la seua infància el fado va marcar la dinàmica familiar, però al llarg del seu camí, Mara es va decantar també per altres projectes de música popular portuguesa. Ha treballat amb el pianista Amílcar Vasques-Dias, en Bons Sons, amb la Ronda dues Quatro Caminhos, amb la Orquestra Sinfonietta de Lisboa, amb el mestre António Chainho o el cantant de fado Duarte. Així mateix ha participat en projectes discogràfics amb Luís Pucarinho i Carlos Menezes. 
 
Quan en 2009 torna a les seues arrels en l'Alentejo, Mara crea l'àlbum «Folha de Rosto» (Fulla de rostre), que ha presentat àmpliament a Portugal, així com en altres escenaris d'Espanya i Cabo Verde
 
Mara (veu), Carlos Menezes (baix i direcció musical), Daniel da Silva (guitarra flamenca), Bruno Chaveiro (guitarra portuguesa), Ruis Gonçalves (percussió)

Espectacle per a majors de 14 anys. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Dijous, 8 de juny

Lloc: Pati VI. Museu Valencià d'Etnologia. 
Hora: 20:15