Concert MARA ARANDA Etnomusic 2020

#Etnomusic2020
Etnomusic 2020 - MARIA ARANDA
Accés i recollida d’entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2020 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries, i alguns d’ells seran enregistrats per À PUNT MÈDIA (CVMC) per a la seua difusió pública. Es obligatori l'us de la mascareta. 
 
Aforament limitat. Accés gratuït. 
 
Arreplega d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web:
 
02/07/2020: Mara Aranda - Trobaritz - 12:45h. 
CONCERT
12:45
02 jul.
2020
12:45
02 jul.
2020
Festival Etnomusic 2020
 
MARA ARANDA
 
TROBAIRITZ
 
Aquesta veu imprescindible del folk mediterrani, rescata de l'oblit, amb aquest espectacle, les trobadores i poetesses medievals. Amb el seu repertori de contingut universal, ens convida a revisar el concepte de l'amor a través dels segles, així com el paper de la dona en la seua concepció, vivència i transmissió.
 
En Trobairitz trobarem cançons la composició de les quals es remunta al segle XII, que parlen d'amor d'una dona a una altra, d'infidelitat, de la reflexió de ser una dona esclavitzada en el matrimoni, o d'optar per retirar-se al monestir, on dedicar-se a la literatura i l'escriptura.
 
Mara Aranda és una de les intèrprets valencianes amb més projecció internacional. A la seua esquena porta un incansable treball de recerca que l’ha portada durant tres dècades a explorar i interpretar músiques valencianes, turques, gregues, occitanes, antigues, medievals o sefardites. Un treball que ha donat com a resultat prop d'una vintena de discs que li han valgut el reconeixement tant del públic com de la crítica.
 
Mara Aranda (veu), Sara Águeda (saltiris, arpa i cors), Belisana Ruiz (cítoles, rota i cors),  Míriam Encinas (flautes, vielle, percussió i cors) i Patricia García (fídules i cors).
 
 
Concert gravat per À PUNT MÈDIA.
 
 
Día: 2 de juliol
 
Hora: 12:45 h.
 
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
 
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts tindran un aforament limitat i la seua realització s'adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat establides per les autoritats. És obligatoiri l'us de la mascareta