Concert JUAN JOSÉ ROBLES Etnomusic 2020

JUAN JOSÉ ROBLES
Etnomusic 2020 - JUAN JOSÉ ROBLES
Accés i recollida d’entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2020 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries, i alguns d’ells seran enregistrats per À PUNT MÈDIA (CVMC) per a la seua difusió pública. És obligatori l'ús de la mascareta. 
 
Aforament limitat. Accés gratuït. 
 
Arreplega d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web:
 
23/07/2020: Juan José Robles - 20:15 h.

 

CONCERT
20:15
23 jul.
2020
20:15
23 jul.
2020
Festival Etnomusic 2020
 
JUAN JOSÉ ROBLES
 
IN-QUIETUD
 
Triat com a millor disc europeu de música folk del 2019 per la revista Word Music Central, el seu autor, Juan José Robles, és sense dubte un referent actual en la música folk de corda del sud-est peninsular. Dotat d'una sensibilitat extraordinària per a la composició i amb una manera diferent de veure la música tradicional, va iniciar la seua trajectòria des de molt xiquet en rondalles i formacions folklòriques d'Alhama de Murcia, el seu poble natal. Des de llavors, ha desenvolupat una llarga carrera musical en la qual ha col·laborat amb Malvariche o Mujeres con raíz.
 
En aquest concert tindrem l’oportunitat de veure com Juan José Robles extrau dels seus instruments (mandolina, llaüt, octavilla, busuqui, guitarres i guitarros) aqueixes melodies tan personals que serveixen d'altaveu a les seues emocions.
 
Juan José Robles (mandolina, llaüt, octavilla, busuqui, guitarres i guitarros), R. Enrique González (tambor, gerra, panderetes, caixó i sacsador), Óscar Esteban (panderetes, caixó, pandero quadrat), Carmen María Martínez (veu, pandereta, postizas), Pablo Orenes (contrabaix), Tóbal Rentero (dolçaina, llaüt i guitarró) i José Antonio Aarnoutse (guitarra acústica i guitarra flamenca).
 
 
Día: 23 de juliol.
 
Hora: 20:15 h.
 
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
 
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts tindran un aforament limitat i la seua realització s'adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat establides per les autoritats. És obligatori l'ús de la mascareta