Concert HAMSA HAMSA Etnomusic Primavera 2019

Accés i recollida d'entrades
Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat. Espectacle per a majors de 14 anys.
 
També es poden reservar online:


El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.
 
CONCERT
20:15
06 jun
2019
22:00
06 jun
2019
Festival Etnomusic Primavera 2019

HAMSA HAMSA

Hamsa Hamsa és un grup nascut a la ciutat de Barcelona i format per músics arribats de diferents mons musicals. La seua música es basa en la tradició musical sefardita i de l'Orient Mitjà, encara que també beuen del flamenc, el jazz i la música balcànica.

La seua intenció és compartir l'emoció a través de ritmes i melodies ancestrals, fent-les arribar a l'escena musical actual. Volen que el públic participe en la seua aventura, que balle, que cante i que s'emocione amb ells. Que conega músiques noves per a les seues oïdes i que es gaudisca en comú a través de l'amor i el respecte cap a totes les cultures.

Anna Casado Colao (cant), Ofer Ronen (ud i guitarra), Jon Unanua (contrabaix i baix elèctric), Albert Enkaminanko (bateria i Percussió), Lluc Riba (saxòfon).

Día: 06 de juny

Hora: 20:15

Lloc: Patio VI. Museu Valencià d'Etnologia.