Concert Efren López Quartet Festival Etnomusic 2017

Efren López Quartet
Efren López
Accés i recollida d’entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades en el Museu Valencià d’Etnologia, a partir del dimarts anterior a cada concert. Màxim dues entrades per persona. Horari de recollida d'entrades: de 10 a 20 hores.

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran el mateix dia del concert entre les 18.00 i les 19.00 hores.

Efren López TEMA: "Plaer de ma vida".
Efren  López ENTREVISTA etnomusic 2017.
Concert. FESTIVAL ETNOMUSIC 2017
20:15
25 maig
2017
21:30
25 maig
2017
Festival Etnomusic 2017: 27/4 - 4/5 - 11/5 - 18/5 - 25/5 - 1/6 - 8/6 - 15/6

Actuació d'Efren a València, en el Festival Etnomusic de músiques del món i folk valencià, organitzat pel Museu Valencià d'Etnologia. El programa ofereix huit concerts durant els mesos d'abirl, maig i juny de 2017.

El multiinstrumentista i compositor valencià Efrén López, especialitzat en músiques antigues i populars del Mediterrani oriental i l’Orient Mitjà, ens proposa aquesta trobada juntament amb tres de les seues col·laboradores habituals: la compositora grega i virtuosa de la lira de Creta, Kelly Thomà; la polifacètica Miriam Encinas, multiinstrumentista i companya d’Efrén des de fa quinze anys, i la israeliana Meira Segal, versàtil intèrpret d’instruments de vent tradicionals.

En un recorregut per formes i maneres del Mediterrani i d’Àsia Central, aquests quatre músics creen textures sonores ben diverses, gràcies a les infinites combinacions dels seus variats instruments i influències: des de passatges íntims i atmosfèrics fins a denses muralles de so, tot amb un format completament acústic.

Efrén López ha actuat en reconeguts festivals de tota Europa, nord d'Àfrica, Xina, Índia i Amèrica, i ha participat en la gravació de més de 60 CD's.  A més, ha treballat com arranjador i productor, i ha impartit cursos sobre composició en música modal en diferents paísos així com seminaris dedicats a l'aprenentatge específic de determinats instruments o diversos tallers d'enginyeria de so.

Efrén López (kopuz, oğur sazi, rabab afganés, arpa renaixentista, viola de roda, guitarra sense trasts, laúto cretenc, herati dutar, banya), Kelly Thomà (lira de Creta), Miriam Encinas (dilruba, viella, bendir, pandero de Peñaparda, flautes de bec), Meira Segal (kaval, ney turc, kawala, gaida búlgara, gaita gallega, askobandura). 

Espectacle per a majors de 14 anys. Entrada gratuïta.

Dia: 25 de maig
Lloc: Pati VI. Museu Valencià d'Etnologia. 
Hora: 20:15