Concert BOTIFARRA & AHMED Etnomusic Primavera 2019

Accés i recollida d'entrades
Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat. Espectacle per a majors de 14 anys.
 
També es poden reservar online: 

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.

CONCERT
20:15
23 maig
2019
22:00
23 maig
2019
Festival Etnomusic Primavera 2019

BOTIFARRA & AHMED

En aquest espectacle, Pep Gimeno Botifarra, col·labora amb el cantant i violinista marroquí Ahmed Touzani fent una fusió de la música valenciana i magribina. Després d’anys de col·laboracions esporàdiques s’han decidit a muntar un projecte exuberant, amb una sonoritat riquíssima.

Per al crític Josep Vicent Frechina, Botifarra i Ahmed Touzani detecten en les músiques populars de les dues bandes de la Mediterrània parentius propers, avinences melòdiques estretes, ritmes consanguinis i afinitats subtilíssimes.  A la fi, un treball que reivindica la Mediterrània com un espai de convivència i intercanvi.

El repertori està format per temes proposats pels dos músics. Botifarra aporta cançons no enregistrades fins ara, originaries d’Ontinyent, Xàbia, Biar, Rotglà i Corberà, el Genovés, etc. De l’altra banda del Mediterrani, Ahmed proposa temes relacionats amb les noces o amb la immigració.

Xus Belda (percussió), Vicent Carrasco (guitarró, guitarra i llaüt), Òscar Cortés (baix elèctric), Pep Gimeno Botifarra (veu i percussió), Hèctor Peropadre (dolçaina, llaüt i acordió), Juan Ramón Martí (dolçaina i flabiol), Pere Ródenas (guitarra i llaüt àrab), Aitor Sáez (percussió), Ricard Soriano (dolçaina i flabiol), Ahmed Touzani (veu i violí).

Día: 23 de maig

Hora: 20:15

Lloc: Pati VI. Museu Valencià d'Etnologia.