Concert Benito Cabrera «Espirales» Festival Etnomusic 2017

Benito Cabrera
Benito Cabrera
Accés i recollida d’entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades en el Museu Valencià d’Etnologia, a partir del dimarts anterior a cada concert. Màxim dues entrades per persona. Horari de recollida d'entrades: de 10 a 20 hores. Aforament limitat.

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran el mateix dia del concert entre les 18.00 i les 19.00 hores.

Benito Cabrera TEMA: "Nube de hielo".
Benito Cabrera ENTREVISTA etnomusic 2017.
Concert
20:15
04 maig
2017
22:00
04 maig
2017
Festival Etnomusic 2017: 27/4 - 4/5 - 11/5 - 18/5 - 25/5 - 1/6 - 8/6 - 15/6

Actuació de Benito Cabrera, de Canàries, a València, en el Festival Etnomusic de músiques del món i folk valencià, organitzat pel Museu Valencià d'Etnologia. El programa ofereix huit concerts durant els mesos d'abril, maig i juny de 2017.

Benito Cabrera és un solista de timple i folklorista, així com el primer intèrpret a portar aquest instrument a l'àmbit simfònic, realitzant nombrosos concerts i enregistraments amb formacions com l'Orquestra Simfònica de Tenerife, l'Orquestra Simfònica de Còrdova o l'Orquestra Simfònica de Galícia. Ha actuat en les ciutats espanyoles més importants a més de en països com Cuba, Estats Units, Puerto Rico, Bèlgica, França, Holanda, Noruega, Portugal, Eslovàquia, República Txeca, Veneçuela, Uruguai, Noruega, Alemanya, Anglaterra, Japó, Argentina, entre uns altres.
Ha editat 9 enregistraments com a solista de timple, en les quals es combinen tendències que van des del folk, la música clàssica i el pop.

«ESPIRALES», el seu últim treball, reflecteix la preocupació constant de Cabrera per la renovació de les arrels culturals canàries. El compositor ha realitzat una labor de recerca i ha arreplegat els gèneres més ancestrals del folklore per donar-los un sentit contemporani. Les melodies parteixen de la tradició, de la qual s'allunyen en espiral i evolucionen, intentant no trencar la continuïtat amb l'origen.

Benito Cabrera (timple), Tomás Fariña (guitarra), Sergio García (percussió i veu),  Ehedey Sosa (baix elèctric). 

Espectacle per a majors de 14 anys. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Dia: 4 de maig

Lloc: Pati VI. Museu Valencià d'Etnologia. 
Hora: 20:15