Concert ALJUB Etnomusic Primavera 2019

Accés i recollida d'entrades
AVÍS!
 
Per circumstàncies alienes al Museu Valencià d'Etnologia, es poden originar problemes en la recepció i la confirmació d'entrades al concert de Aljub el dia 16/05/2019.
Si aquestes anomalias es produeixen, per a poder accedir al concert, haurà d'indicar el seu correu electrònic en l'entrada.
 
Disculpen les molèsties.
 
Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat. Espectacle per a majors de 14 anys.
 
També es poden reservar online: 

http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=720

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.

 

CONCERT
20:15
16 maig
2019
22:00
16 maig
2019
Festival Etnomusic Primavera 2019

ALJUB

Amb l'espectacle «16 anys en 16 cançons», Aljub commemora els seus setze anys de trajectòria, un recorregut en el qual el grup ha publicat tres discos. La formació es revisita i s'autoversiona, triant diverses cançons representatives del seu treball i afegint algunes de noves, sempre fidels al so que li ha caracteritzat: instruments amb sonoritats orientals, ritmes d'amalgama i solos instrumentals, tot al servei d'un espectacle suggestiu, acollidor i de gran qualitat musical.

Al llarg de la seua existència, Aljub ha actuat en nombrosos festivals de música folk d'Espanya (Cartagena, Segovia, Getxo, Xàbia, Manresa, Tradicionàrius-Barcelona, Jaén, Dénia). També ha actuat a Irlanda, a Itàlia i en el Festival de Ràdios Europees Forde (Noruega). Amb el seu disc Afluències va aconseguir el premi Ovidi al millor disc folk del 2009.

Rafa Arnal (veu), Andrés Belmonte (neys), Ales Cesarini (contrabaix), David Gadea (percussió), Joansa Maravilla (ud i qanun), Néstor Mont (guitarra)

Día: 16 de maig

Hora: 20:15

Lloc: Patio VI. Museu Valencià d'Etnologia.